home

[nggallery id=2]

only the best is good enough

Met dit motto verkoop ik via mijn zaak TROMBA’ch sinds 2009 trompetten, piccolo’s, bugels, cornetten en trombones van Vincent Bach. Deze instrumenten onderscheiden zich in klank; zij hebben ziel en zijn rijk aan boventonen, wat de specifieke klank aan het instrument geeft. De vele kleuren van de sound van een Vincent Bach-instrument zijn als een regenboog. Ik test de instrumenten zelf bij de groothandel.
Omdat er niet veel muziekzaken in mijn omgeving zijn, ik nooit tijd heb en ik toch wel eens accessoires nodig heb, kwam ik op het idee om het een en ander op voorraad te kopen. Ik ging nog een stapje verder …
Ik besloot een grote voorraad accessoires van verschillende instrumenten aan te leggen om deze vervolgens te verkopen via de webwinkel TROMBA’ch. Jij vindt het toch ook prettig om ‘s avonds vanuit je luie stoel televisie te kijken en tegelijkertijd via je tablet of smartphone artikelen te kopen die je nodig hebt? Of ’s ochtends nog even voor vertrek iets via een webwinkel bestellen? Dit spaart weer een rit naar een winkel uit. Gemak dient de mens!
Is er iets niet bij wat je nodig hebt? Geef me even een seintje.

Benny Wiame